Meidenorgie

De tuin moet winterklaar gemaakt worden. Bomen gerooid en de planten voor het voorjaar, de sneeuwklokjes, geplant door de sexy tuinman met zijn katachtige en lenige body.

Niet alleen de tuin is toe aan een beurt van de geile tuinman
Hij verleidt mij met zijn lichamelijk werk. Ik sta hem te bekijken in een doorschijnend nachtjaponnetje en klop op het half geopende raam: “Wil je wat drinken?” De transpiratie druppelt langs zijn spieren dat geilt me op. Aan de keukentafel ruik ik de dierlijke, mannelijke geur en mijn kutje begint me een onrustig gevoel te geven.

Hij neemt me wild op de keukentafel
Ik kijk hem doordringend aan en mijn ogen kleden hem uit. Plots staat hij achter mijn stoel en draait me om en begint me te kussen met zijn tong diep in me. Zijn tong glijdt over mijn hele lichaam. Mijn tepels zijn hard en mijn kutje vraagt om hem.Voor ik het weet lig ik op de tafel en hij drukt zijn opgezwollen lid in me. Wild neukend en hijgend neemt hij mij. Zijn hete, geile zaad loopt uit mij langs de tafelpoten.

Mijn man denkt dat ik zwanger ben van hem, maar de geile tuinman heeft het zaad gezaaid en hij mag aankomend voorjaar de boel weer in orde maken. Het wordt een zomerbaby en iedere keer als ik in de wieg kijk zie ik de tuinman…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *