Meidenorgie

Ik ben Anneke en ik heb een 2 jaar oudere broer Tom en 4 jaar oudere broer Bart. Anneke is niet mijn echte naam. Net als alle andere namen in dit verhaal verzonnen. Verder is het volgende verhaal geheel uit mijn eigen fantasie ontstaan.

Een maand geleden zag ik mijn oudste broer Bart in zijn slaapkamer aftrekken op bed. Hij had de deur op een kier en hij trok de aandacht vanwege zijn ademhaling en piepende bed. Ik bleef staan kijken in de deuropening en zag op het scherm van zijn telefoon een filmpje draaien. Ik herkende mijzelf in de badkamer. Ik stond voorover gebukt mijn teennagels te lakken. In mijn blootje nog na het douchen. De douche doe ik nooit op slot net als niemand hier in huis. Ik als enige meisje en twee oudere broers. Ik zag mijn kont duidelijk in beeld. Mijn poepgaatje en mijn schaamgleuf met mijn licht uitpuilende binnenste schaamlipjes. Ik zag mijn kleine borstjes een beetje bengelen tijdens het bukken op het filmpje. Toen kwam mijn broer klaar. Hij had best een mooie geile lul en een stevige eikel. Flinke bos schaamhaar wat nu flink onder het sperma zat. Hij haalde van onder zijn bed een rol wc papier en poetste zich wat schoon. Vlug glipte ik naar mijn eigen slaapkamer. Ik hoorde hem later douchen toen ik zelf op mijn bed lag mijzelf te vingeren. Opgewonden na het zien van mijn broer. Ik liet niets merken maar was erg nieuwsgierig naar zijn pik.

De zaterdag erop hoorde ik hem in de badkamer. Hij had gedouched die ochtend en stond zich te scheren in zijn blootje nog. Wij waren alleen met zijn tweeën thuis. Ik stapte uit bed. Deed mijn nachthemd uit en liep in mijn blootje naar de badkamer. Ik zei goedemorgen tegen hem en stapte de douche in. Het was niet de gewoonte om naakt rond te lopen in huis dus hij raakte wat van slag en kreeg ook meteen een stijve zag ik door het doucheraam heen. Toen ik klaar was vroeg ik hem een handdoek aan te geven. Onhandig gaf hij mij deze aan zodat deze op de natte vloer viel. Toen ging ik de confrontatie aan. Je hoeft niet van mij in mijn blootje te schrikken plaagde ik hem. Je hebt mijn kontje en kutje toch al wel vaker gezien. Je ligt je iedere dag af te trekken op mijn filmpje van toen ik mijn nagels deed. Ik pakte zijn handen en liet hem een borst en een bil vast houden. “Nu kan je je kleine zusje zelf voelen.” Ik pakte zijn pik vast en begon hem af te trekken. “Zo, ik zal je aftrekken. Hoef je het niet zelf te doen.” Ik trok hard en stevig aan zijn pik. Zal wel pijn gedaan hebben. Hij kwam snel klaar. Zijn sperma spoot in een straaltje over mijn hand en pols en tegen mijn onderbuik. Ik likte mijn hand en pols schoon en liep naar mijn kamer en kleedde mij aan.

Beneden zagen we elkaar weer. Hij sprak dat pappa en mamma morgen de hele dag weg waren. “Alleen Tom en jij zijn dan thuis.” “Waarom zeg je dat?” vroeg ik. “Misschien kunnen we dan iets leuks doen samen. “Met zijn drieën seksen?” gaf ik als antwoord. “Nee dat bedoelde ik niet,” antwoorde hij. “Ik bedoelde een dagje uit of barbecueën thuis ofzo. Meen je dat van dat sexen?” vroeg hij nieuwsgierig. Ik vroeg hem of Tom ook van dat filmpje wist. Toen kwam de aap uit de mouw. Ze hadden samen stiekem filmpjes van mij gemaakt en samen gedeeld. Van mij onder de douche. Dat ik mijzelf aan het vingeren ben in bed. Dat ik gisteren buiten in mijn bikini lag te zonnen en in een geile bui met mijn tepels en kutje zat te spelen. Ik was toen ook mamma’s boek van vijftig soorten grijs aan het lezen. Die bekentenis wonde mij op. Ik beloofde voor morgen iets spannends te organiseren. Ik ging weer naar mijn kamer terug en zocht wat in een rommeldoos in mijn kast. Haalde er twee setje handboeien uit. Ooit gekocht voor een toneelvoorstelling op school vorig jaar. Helaas dit jaar examen gedaan voor 4vmbo, maar gezakt dus volgend jaar weer over doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *